MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 07. 2019.

Osnovan Streljački klub Bolman

Predrag Tomašević (treći slijeva)Predrag Tomašević (treći slijeva)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 29. VII. 2019. godine, s početkom u 20 sati, u bolmanskom Domu kulture osnovan je Streljački klub (SK) Bolman. Na osnivačkoj skupštini bilo je preko 40 osoba, a nakon donošenja odluke o osnivanju i nakon što je usvojen statut, izabrana su upravljačka tijela. U Izvršni odbor izabrani su Radoja Bijelić, Rada Dobrokes, Lepomir Martinović, Predrag Tomašević (kao predsjednik) i Vjekoslav Pavlečić (kao zamjenik predsjednika). U Nadzorni odbor izabrani su Angelina Bijelić, Stevo Dobrokes i Predrag Lačanin (kao predsjednik).

Osnivači kluba očekuju da će među mladim Bolmancima i stanovnicima okolnih mjesta biti dosta zainteresiranih za streljaštvo, a već od sljedeće jeseni mogu se očekivati i dobri rezultati kad u bolmanski klub prijeđu braća Tomašević: Denis (rođen 1998) i Darko (rođen 2004), višestruki prvaci Hrvatske u disciplini zračne puške. Tako će Streljački klub Bolman gotovo od osnivanja imati i jednog državnog reprezentativca – Denisa, koji je dosad osvojio 250 medalja.

Osnivanje kluba podržao je i načelnik Općine Jagodnjak Stevo Mlinarević, obećavši pomoć u materijalnom i organizacionom smislu, kao i Željko Dalić, predsjednik kluba "Aiki dojo takeda" iz Branjinog Vrha, koji djeluje i na području Općine Jagodnjak.

Novoizabrani predsjednik Predrag Tomašević ukratko je upoznao prisutne sa streljačkom opremom izloženom za vrijeme osnivačke skupštine te s planovima da se bivša trgovina u bolmanskom Domu kulture preuredi u streljanu, u kojoj će trenirati članovi bolmanskog kluba.Osnivačka skupština Streljačkog kluba BolmanOsnivačka skupština Streljačkog kluba Bolman

Pročitano 1022 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok