MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 23. 07. 2019.

"Nasilje baš nije fer" – sastanak projektnog tima

Vesna Nedić i Sofija PetrovićVesna Nedić i Sofija PetrovićU utorak, 23. VII. 2019. godine, u neformalnom ambijentu, održan je radni sastanak umanjenog projektnog tima projekta "Nasilje baš nije fer". Voditeljica projekta Vesna Nedić i Sofija Petrović, "Oazina" vanjska suradnica, trenerica na tom projektu, sastale su se da razmotre koje su sve aktivnosti odrađene, prvenstveno u Osnovnoj školi Darda, koja je i partner na projektu.

Do kraja protekle školske godine 2018/2019. odrađene su prve dvije radionice u svim prvim, drugim i trećim razredima, a treća i četvrta radionica održat će se na jesen u novoj školskoj godini. U četvrtim razredima odrađene su sve četiri radionice jer se četvrtaši opraštaju od svojih učiteljica i na jesen počinju s predmetnom nastavom.

Tema sastanka bile su i radionice koje se odvijaju u "Oazi" svaki petak od 18 do 20 sati za vrijeme školskih praznika, a koje provodi "Oazina" aktivistica Sandra Kušenić. Te su radionice zabavnog karaktera i namijenjene su djeci osnovnoškolskog uzrasta te imaju za cilj prevencija nasilja među djecom.

Projekt "Nasilje baš nije fer" dobiven je na Pozivu za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini, kojeg je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 250 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok