MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 30. 07. 2019.

Ponovo poplavljen belomanastirski Tunel

Duboka voda u belomanastirskom TuneluDuboka voda u belomanastirskom Tunelu(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak poslijepodne, 30. VII. 2019. godine, jaka kiša pogodila je Beli Manastir, dok npr. u Bolmanu nije pala ni kap. Velike količine kišnice prouzročile su brojne probleme na belomanastirskim ulicama.

S belomanastirskog brda na Osječku ulicu slijevala se voda izmiješana sa zemljom, ometajući promet, a na više lokacija voda se zadržavala na kolnicima i pločnicima (npr. na raskršću Školske i Betonske, na pločniku i parkingu kod državne apoteke itd.), i to uglavnom stoga što kanalizacija nije mogla primiti tako velike količine oborina.

Najgore je bilo u podvožnjaku ispod željezničke pruge na državnoj cesti D517 (taj podvožnjak Baranjci zovu Tunelom). Tu se nakupilo toliko vode da je podvožnjak morao biti zatvoren za sav promet pa se u smjeru Petlovca moralo voziti zaobilazno preko Šećerane i Šumarine, čime se put produžava za oko tri kilometra. Na tom mjestu voda se sporo povlači pa je u Tunelu duboke vode bilo i u 11 sati noću, vjerojatno i do jutra...Ovuda se može proći samo u - čamcuOvuda se može proći samo u - čamcu

Pročitano 294 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok