MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 01. 2019.

Prezentacija projekta "Nasilje baš nije fer"

'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić...'Oazina' projekt-koordinatorica Vesna Nedić...U petak, 11. I. 2019. godine, s početkom u 9 sati, u Osnovnoj školi Darda održana je prezentacija projekta "Nasilje baš nije fer". Projekt je prezentiran učiteljicama koje će sudjelovati u aktivnostima toga projekta i ravnatelju škole Janošu Boniju.

... i učiteljice OŠ Darde... i učiteljice OŠ DardeProjekt i njegove aktivnosti prezentirala je "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a ravnatelj Boni i učiteljica Mirela Kotromanović pomogli su sastaviti kalendar aktivnosti koje će se provesti u školi. Projekt će trajati godinu dana i obuhvatit će dva polugodišta dviju školskih godina.

Naime, po planu se projekt trebao odvijati cijelu školsku godina 2018/19, počevši od 1. IX. 2018. No, kako se oteglo procjenjivanje i odobravanje projekata iz Poziva za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini, aktivnosti "Oazinog" projekta odvijat će se tokom dvije školske godine (u drugom polugodištu 2018/19. i u prvom polugodištu 2019/20. školske godine).

Projekt će financirati Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok