MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 01. 2019.

Prvi sastanak projektnog tima u Osnovnoj školi Darda

Osnovna škola DardaOsnovna škola DardaU petak, 11. I. 2019. godine, s početkom u 8:45 sati, u Osnovnoj školi Darda održan je prvi sastanak projektnog tima za projekt "Nasilje baš nije fer". Na sastanku su bili: predstavnica Mirovne grupe Oaza (Vesna Nedić) i predstavnici partnera na projektu Osnovne škole Darda (ravnatelj Janoš Boni i učiteljica Mirela Kotromanović).

Tema sastanka bile su aktivnosti projekt koji se nalazi na privremenoj listi za odobravanje projekata iz Poziva za prijavu projekata udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima u 2018. godini. Projekt su zajedno osmislili nosilac projekta Mirovna grupa Oaza i Osnovna škola Darda. Sastanak je održan neposredno prije prezentacije toga projekta učiteljicama koje će sudjelovati u projektnim aktivnostima.

Projekt će financirati Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 413 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok