MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 27. 09. 2020.

Darda: "Bundevin bal na dvoru Esterházy"

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

U nedjelju, 27. IX. 2020. godine, ispred darđanskog dvorca, održan je "Bundevin bal na dvoru Esterházy", koji je dio projekta "Da.R.Da – Dajmo Radost Dardi", a koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Bal je organiziralo Općinsko društvo Crvenog križa Darda s partnerskom Udrugom za ruralni turizam Đola.

"Bundevin bal" se sastojao od raznovrsnog i zabavnog programa za odrasle i djecu, na kome su svi gosti bili počašćeni raznim kolačima i poslasticama, od kojih su najbrojnije bile one s bundevama i jabukama, a nudile su ih članice Udruge žena Općine Darda.

Centralno mjesto ispred dvorca zauzela je velika bundeva od 430 kilograma vlasnice Ljiljane Ribarić iz Kozarca, koja je mnogima poslužila kao atrakcija pored koje su se fotografirali. U lijepim starinskim velikaškim nošnjama izveden je plesni perfomans "Bundevin valcer", a potom i klasična muzika na violini u dijelu programa nazvanom "Narančasta rapsodija". Za odrasle i djecu pripremljene su i kreativne i likovne radionice "Dođi, izradi i ukrasi svoju bundevu".

Osim organizatora i više učesnika u projektu, manifestaciju je potpomogla i osječka Zaklada Slagalica.

(Foto: Rajko Cicak)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok