MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 25. 04. 2021.

Izložba u Dardi: "Ujedinjeni u različitosti"

Izložba "Ujedinjeni u različitosti"Izložba "Ujedinjeni u različitosti"(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 25. IV. 2021. godine, od 15 do 20 sati, u Društvenom centru u Dardi održana je likovna izložba "Ujedinjeni u različitosti". Izložba je nastala u sklopu istoimenog projekta sufinanciranog od strane Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Savjeta za nacionalne manjine i Općine Darda.

Slike su nastale u sklopu likovne kolonije na kojoj su sudjelovale umjetnice Stela Brkanić, Lorena i Laura Jakovljević i Lucija Oreški, a pod vodstvom Tee Đambo. Izloženo je deset prekrasnih radova u različitim tehnikama.

Uvodnim govorima izložbu su otvorili predsjednik Romskog resursnog centra Jovica Radosavljević i Laura Jakovljević. Ispred "Oaze" izložbu su posjetile Ana Jeličić i Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok