MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 11. 2018.

Održana promocija zbirke pjesama "Kapi sreće"

Promocija u Knjižari NovaPromocija u Knjižari NovaU utorak, 20. XI. 2018. godine, s početkom u 19 sati, u osječkoj Knjižari Nova na Trgu Ante Starčevića, održana je promocije knjige pjesama "Kapi sreće" (68 stranica) Veselinke Kastratović. O knjizi su govorili Milan Ivanović kao izdavač i Đorđe Nešić kao urednik, dok je autorica čitala svoje pjesme. Moderator promocije bio je Ivan Vuletić, vlasnik Knjižare Nova.

 Veselinka Kastratović Veselinka KastratovićLijepa večer poezijeLijepa večer poezijeAutorica kaže da je bilo preko trideset uzvanika te da je promocija bila jedna lijepa večer poezije. Veselinka je, inače, diplomirana pravnica i povremeno u belomanastirskoj "Oazi" i u Crvenom križu Darda Baranjcima pruža besplatnu pravnu pomoć.

Napomena
Naslov knjige pjesama "Kapi sreće" ima četiri sloga pa je bio pogodan da se uvrsti u tzv. slogovni kvadrat 4x4, koji je objavljen na blogu "Enigmatika (tupljenje i oštrenje)" samo dan nakon ove promocije (vidjeti OVDJE).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok