MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 10. 2018.

Poziv na drugi rođendan Udruge "JA KA"

Piše nam Veselinka Kastratović,
predsjednica Udruge žena oboljelih
i liječenih
od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek

Udruga žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek uskoro slavi drugi rođendan. Naime, 4. studenoga 2016. godine krenuli smo u jedan projekt, za koji bih intimno voljela da preraste u udrugu koja neće biti brojna članicama i članovima jer za to nema potrebe.

Željela bih da Udruga "JA KA" Osijek postane mjesto potpore oboljelima, ishodište stalne edukacije o važnosti skrbi za opće i genitalno zdravlje. Željela bih, a nadam se da će tako jednoga dana biti, ako budemo dovoljno energije dali našoj "JA KI", da svojim radom osvijestimo koliko je važno djelovati u društvu i raditi na predrasudama, strahovima, neinformiranosti.

Obilježavanje rođendana
No, kako nam se bliži rođendan, "teške" teme ćemo ostaviti po strani i obilježiti rođendan veselo, onako kako mi to u "JA KI" znamo.

Stoga vas sve pozivam 5. studenoga 2018. (ponedjeljak, redovni termin rada "JA KE"), u 17,00 sati, u prostorije Udruge u Osijeku, Trg Augusta Šenoe 1, na rođendansko druženje.

Ove godine smo odlučili da ćemo rođendan obilježiti s tri aktivnosti:

  • dostava plastičnih čepova, koje su članice i prijatelji Udruge vrijedno skupljali, Udruzi osoba oboljelih od leukemije i limfoma u Čalovcu;
  • posjeta pacijenticama Zavoda za ginekološku onkologiju Klinike za ginekologiju i opstetriciju KBC Osijek (naš Odjel)
  • rođendansko druženje

Poezija
Upravo to rođendansko druženje, u 17 sati, osmislili smo tako da ugodnom druženju dodamo nešto malo poezije, nešto malo (ali vrlo malo) prezentacije Udruge "JA KA" kroz godinu dana. Dio koji se odnosi na poeziju, to sam odlučila pokloniti mojoj "JA KI" svoje pjesme. Neki od vas znaju da mi je izašla prva zbirka pjesama "Kapi sreće", čija službena promocija slijedi uskoro. No, prije te službene promocije, upravo rođendan moje "JA KE" želim obilježiti, ne svojom samopromocijom, već pjesmama koje su nastajale paralelno s rađanjem ideje o osnutku "JA KE".

Stoga, veselimo se vašem dolasku, potpori koju članice i članovi Udruge "JA KA" Osijek izuzetno poštuju i zahvalni su na njoj. Obećavamo da će biti lijepo i veselo.

Vidimo se, a do tada sve vam sretno i zdravo želimo!

Pročitano 819 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok