MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 02. 2017.

Predstavljanje nove osječke udruge "JA KA"

Veselinka Kastratović (desno)Veselinka Kastratović (desno)U četvrtak, 2. II. 2016. godine, s početkom u 15:30 sati, u prostorijama Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, nakon konferencije za tisak, održano je kratko predstavljanje Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA", osnovane 4. XI. 2016. godine. Udrugu je predstavila njezina predsjednica Veselinka Kastratović, dugogodišnja aktivistica i pravnica Centra za mir, o kojoj smo već pisali ovdje.

Vesna Nedić (lijevo)Vesna Nedić (lijevo)Nakon predstavljanja upriličeno je ugodno druženje s prisutnim članovima udruge i gostima. Tom prilikom "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić poklonila je Veselinki i njezinoj udruzi čašu za olovke od reciklažnog materijala, izrađenu na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene, skupa s "Oazinim" olovkama i kalendarom za 2017. godinu.

Pročitano 1206 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok