MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 20. 12. 2009.

Sajam "Božić u Osijeku"

Božić u Osijeku
Oazin štand u SND Gradski vrt

U subotu i nedjelju, 19. i 20. XII. 2009. godine, u osječkoj Sportsko-nastavnoj dvorani "Gradski vrt", organiziran je božićni sajam pod imenom "Božić u Osijeku", na kome je učestvovalo 110 izlagača, na čijim štandovima nije bilo ni jednog uvoznog proizvoda. Među izlagačima bila je i Mirovna grupa Oaza, koja je izložila suvenire i rukotvorine izrađene na kreativnim radionicama za žene. Izlagači su bili podijeljeni u tri programska dijela – sajam, dječje selo i pivnica.

Božić u Osijeku
Bogata ponuda na Oazinom štandu

Prema riječima "Oazinih" aktivistica Jelene, Sandre i Stele, sajam je izvrsno organiziran, za što organizatori zaslužuju sve pohvale. Održan je u grijanom prostoru, štandovi su bili dovoljno veliki i jednoobrazni. No tko bi nama svima udovoljio. S onim gore organizatori se očito nisu dogovorili. Naime, nevrijeme i prava snježna mećava onemogućili su građane da dođu u većem broju.U subotu je posjećenost sajma bila stvarno mala, što je šteta jer je odaziv obrtnika i udruga bio velik, ponuda bogata i raznolika, a cijene prihvatljive. Drugi dan je bio nešto bolji. Nadajmo se da će sajam postati tradicionalna manifestacija i da će ga Osječani sljedećih godina posjećivati u većem broju, a izložene proizvode kupovati u većoj količini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok