MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 17. 07. 2023.

Sastanak ženske mreže Hrvatske

Na sastanku su sudjelovale Ana i SandraNa sastanku su sudjelovale Ana i SandraU ponedjeljak, 17.7.2023. godine, u organizaciji Ženske mreže Hrvatske, u vremenu od 11 do 12:30 sati održan je, putem platforme Zoom, online sastanak s članicama mreže koje se bave nasiljem nad ženama.

Tema sastanaka je bila trenutna situacija vezana za donošenje Nacionalne strategije protiv nasilja nad ženama te planiranje daljnjih zajedničkih akcija. Prisustvovalo je 15-ak predstavnica raznih udruga, među kojima i predstavnice "Oaze" Ana Jeličić i Sandra Kušenić.

Rasprava na sastanku, kojim je koordinirala Sanja Juras, članica ŽMH, bila je konstruktivna. Prisutne su se uključivale svojim prijedlozima i zaključcima koji će, putem zapisnika, biti dostavljeni svim članicama.

Pored rasprave dan je i prijedlog da se konačno iznađu sredstva i za jedan sastanak uživo kojega već duže vremena, iz opravdanih razloga, nije bilo.

Budući da su se na sastanku prisutne dotakle raznih tema, pod točkom Razno nije bilo posebnih pitanja i rasprave tako da je sastanak završen na vrijeme.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok