MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 08. 2018.

Poetska radionica "Život je ljubav"

Radojka PiškorjanacRadojka PiškorjanacU četvrtak uveče, 9. VIII. 2018. godine, a u sklopu projekta Crvenog križa Darda "Socijalnim uključivanjem do aktivnog starenja", u Dnevnom boravku za starije osobe u Bilju održana je društvena radionica pod naslovom "Život je ljubav". Korisnici projekta Radojka Piškorjanac i Adam Bešlin čitali su svoje pjesme na temu života i ljubavi.

Gospođa Piškorjanac odnedavno piše pjesme te je to bio njen prvi nastup u Dnevnom boravku. Pjesnik Adam Bešlin već duže vrijeme čitanjem svojih pjesama upotpunjuje druženja korisnika. Organizatori su u goste pozvali i članice udruge "JA KA" iz Osijeka, čija je predsjednica Veselinka Kastratović posjetioce počastila čitanjem svojih stihova.

To lijepo druženje završilo je obilježavanjem 50 godina braka korisnika Dnevnog boravka supružnika Cvijete i Sigfrida Činčak. Za njih je pripremljena slavljenička torta u sklopu redovne kulinarske radionice, koja je samo jedna od mnogobrojnih različitih radionica koje se provode u sklopu projekta.

Adam BešlinAdam BešlinVeselinka KastratovićVeselinka KastratovićVeselinka Kastratović je jedna od pravnica osječkog Centra za mir koje u "Oazi" Baranjcima daju besplatnu pravnu pomoć u Belom Manastiru i Dardi.

(Izvor: FB Crvenog križa Darda)

Slavljenička torta za okruglu godišnjicu brakaSlavljenička torta za okruglu godišnjicu braka

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok