MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 08. 2018.

Rad "Oazine" praonice (VII/2018)

Pranje za Društveni centarPranje za Društveni centarTokom prvih 19 dana mjeseca srpnja 2018. godine "Oazina" veš-mašina bila je u neispravnom stanju. Počela se koristiti tek 20. VII. kad je bila popravljena.

Veš se oprao šest puta: tri puta za socijalno ugroženu osobu, dva puta za potrebe "Oazine" burze odjeće i obuće te jednom za potrebe Društvenog centra. Tri puta korišten je program od 90°C, jednom od 60°C te dva puta od 30°C.

"Oazina" praonica djeluje u okviru trogodišnjeg programa "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.Sušenje veša u dvorištu Društvenog centraSušenje veša u dvorištu Društvenog centra

Pročitano 401 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok