MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 08. 2018.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (VII/2018)

Vrijedne korisnice zanijete poslomVrijedne korisnice zanijete poslomU sedmom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 16, 17, 23. i 24. srpnja 2018. godine, a na njima je bilo 7, 4, 8 i 5 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Počelo je vrijeme viroza i sezonskih radova pa starije korisnice moraju čuvati unučiće, a neke bogami spremaju i svatove za svoju djecu. Zato se smanjio broj učesnica na radionicama. Jedna je baka na radionicu dovela i svoje unučice, koje su uživale raditi s ostalim korisnicama. Na kraju radionice pitale su voditeljicu mogu li ponovo doći.

Na radionicama su se opet izrađivale lutkice od čarapa i hulahopki i punile vatelinom. Ovaj put lutkice su pravljene za "Oazu" kako bi se naša udruga imala čime predstaviti i pohvaliti na budućim izložbama i sajmovima.Dragana VranješDragana VranješDjevojčice s lutkamaDjevojčice s lutkamaKolekcija izrađenih lutkicaKolekcija izrađenih lutkica

Pročitano 540 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok