MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 14. 07. 2018.

Izložba Dragice Bartolić u Osijeku

Ulje na platnu Dragice BartolićUlje na platnu Dragice Bartolić"Glas Slavonije" piše da se tokom mjeseca srpnja 2018. godine u Ogranku Donji grad Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (GISKO) može pogledati izložba slikarskih radova "Ulje na platnu" Dragice Bartolić. Izložba se održava u sklopu projekta Mala galerija GISKO.

Dragica Bartolić rođena je 1951. godine u Luču, u Baranji. Diplomirana je ekonomistica u mirovini. Amaterski se bavi slikanjem od 2003. godine. Slika raznim tehnikama, ponajviše uljem.

Izlagala je na nekoliko skupnih i samostalnih izložaba, a ovo joj je četvrta izložba u sklopu Male galerije GISKO. Bila je učesnica i velike izložbe "Baranjske bisernice" u organizaciji Mirovne grupe Oaza, koja je održana u Belom Manastiru bila od 4. do 30. III. 2011. godine (vidjeti ovdje, ovdje i ovdje).

(Izvor: glas-slavonije.hr)

Pročitano 553 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok