MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 07. 2018.

Evaluacija projekta "Nasilje baš nije fer"

Ručak poslije evaluacijeRučak poslije evaluacijeU ponedjeljak, 9. VII. 2018. godine, u Restoranu Panon u Kneževim Vinogradima održana je evaluacija "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega je financirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva kroz natječaj "Izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje". Projekt se provodio u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi i OŠ "Dr. Franjo Tuđman" u Belom Manastiru.

Veći dio aktivnosti provodio se u OŠ Kneževi Vinogradi (vidjeti ovdje i ovdje). Evaluaciji su prisustvovali sljedeći učitelji – razrednici iz OŠ Kneževi Vinogradi: Marijana Ćirić (5.a), Heidi Heil (5.c), Mirela Bazikić (6.a), Katarina Luković (6.c), Slavojka Petrović (7.a), Monika Samardžić (7.c), Miloš Mihajlović (8.a) i Vedran Hozjan (8.c).

Pored njih, evaluaciji su prisustvovali i ravnatelj škole Ivica Prgomet, pedagoginja Andrea Poljarević, "Oazina" vanjska suradnica Sofija Petrović i voditeljica projekta Vesna Nedić.

Nakon evaluacije donesen je zaključak da su aktivnosti projekta koje je trebalo provesti u OŠ Kneževi Vinogradi odlično odrađene te da su nastavnici i učenici rado prihvatili takav način provedbe aktivnosti u nastavi. Radilo se o interaktivnim radionicama, na kojima su se – kroz igru i aktivno učestvovanje – svi učenici usmjeravali na razvijanje multikulturalnosti, tolerancije, poštivanja ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba

Nakon završene evaluacije svi prosvjetni radnici dobili su na poklon USB-stik s logom "Oaze" i Nacionalne zaklade te s imenom projekta. Stik će im dobro doći da na njega arhiviraju materijale za radionice koje su proveli i slike s radionica, a i da se kasnije prisjete projekta koji su provodili u školskoj godini 2017/2018.

Pročitano 388 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok