MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 11. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Igre pod nazivom "Veliki uče male"

Štafetne igreŠtafetne igre(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Igre i ovdje-Volonteri)

U četvrtak, 16. XI. 2017. godine, na Međunarodni dan tolerancije, u sportskoj dvorani Osnovne škole Kneževi Vinogradi, a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", provedena je planirana aktivnost "Veliki uče male", u kojoj su učestvovali učenici od 1. do 8. razreda sa svojim učiteljima:

1. razred i učiteljica Olja Mihajlović, 2. razred i učiteljica Dunja Kufner, 3. razred i učiteljica Dejana Cvitan, 4. razred i učiteljica Marija Banović, učenici 3. i 4. k razreda iz Područne škole Karanac, te učenici 5.a i učiteljica Marijana Ćirić, 5.c i učiteljica Heidi Heil, 6.a i učiteljica Mirela Bazikić, 6.c i učiteljica Katarina Luković, 7.a i učiteljica Slavojka Petrović, 7.c i učiteljica Monika Samardžić, 8.a i učitelj Miloš Mihajlović i 8.c i učitelj Vedran Hozjan.

Nadvlačenje konopcaNadvlačenje konopcaEkipe su formirane tako da su ih činile mješovite skupine starijih i mlađih učenika. Kroz niz zabavnih štafetnih igara učenici su surađivali i davali međusobnu podršku jedni drugima. Dijelili su veselje u pobjedama i fer podnosili poraze. Najviše strasti i veselja pobudila je igra nadvlačenja konopca. Pobjednici u natjecanjima kao nagrade dobili su slatkiše, koje su podijelili s poraženima. Na kraju te zabavne aktivnosti učenici i njihovi učitelji počašćeni su picom i sokovima.

I učenici i učitelji u "Oazinim" majicamaI učenici i učitelji u "Oazinim" majicamaIgre je vodila "Oazina" vanjska stručna suradnica, učiteljica – mentorica Sofija Petrović, a pobjednicima je nagrade uručila "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić. U provođenju aktivnosti učestvovali su i "Oazini" volonteri Dragana Nikolić, Nataša Nadoveza i Željko Petrović. Za uspomenu i sjećanje svi učenici i učitelji dobili su majice na dar od provoditelja projekta Mirovne grupe Oaza.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Pročitano 1400 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok