MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 11. 2017.

"Nasilje baš nije fer" – Radionica s učenicima

Razvijanje tolerancije među učenicimaRazvijanje tolerancije među učenicima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 13. XI. 2017. godine, u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi, a u sklopu "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", razrednici svih viših razreda (ukupno njih osmero) održali su sa svojim učenicima radionicu o toleranciji. Cilj radionice bio je razvijati toleranciju među učenicima od 5. do 8. razreda.

Učenici su igrom uloga opažali različitosti i vježbali tolerantno ponašanje na danim primjerima. Razvijali su međusobno povjerenje i davanje podrške različitom i drugačijem. Radionica je bila zanimljiva i provedena je u ugodnoj i veseloj atmosferi. Učenicima se najviše svidjelo to što su mogli uočiti nešto lijepo kod svojih prijatelja, a naučili su i nešto novo o poštivanju različitosti.

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok