MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 05. 07. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (VI/2018)

U mjesecu lipnju 2018. godine dostava besplatnih toplih obroka našim starijim i nemoćnim sugrađanima nastavljena je i to zahvaljujući financijerima Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tokom mjeseca spomenutu uslugu koristila je 31 osoba, da bi se do kraja mjeseca – uslijed bolesti – taj broj smanjio na 30.

Korisnici usluge su osobe starije životne dobi, radno nesposobne, bolesne, primatelji socijalne skrbi ili minimalne mirovine. Takav vid pomoći puno im znači za kućni budžet, dostojanstvo i opstanak.

U provođenje usluge, pored "Oaze", uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir svojim savjetima i preporukama. Distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u mjesecu lipnju "Oazinim" korisnicima pripremio i dostavio 610 ukusnih obroka. Prema riječima naših korisnika, hranom i uslugom veoma su zadovoljni i zahvalni svima onima koji su im to omogućili.

Pročitano 321 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok