MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 04. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (III/2018)

Donka Dvornić, Ana Jeličić, Anica Frič, Magdalena Nikolić, Mira Ćosić, Rožika Budimir (stoje); Jadranka Kuduz, Ljubica Buha (sjede)Donka Dvornić, Ana Jeličić, Anica Frič, Magdalena Nikolić, Mira Ćosić, Rožika Budimir (stoje); Jadranka Kuduz, Ljubica Buha (sjede)U mjesecu ožujku (martu) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i jedna utorkom (12, 19. i 20. III.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Radionicama su većinom prisustvovale redovne "Oazine" korisnice, koje se okupljaju iz više razloga te zbog druženja i stjecanja novih kreativnih ideja i znanja. Ovoga puta nije teško pogoditi što su bile teme radionica, budući da je stiglo proljeće, a i Uskrs je bio na pragu. Dovršavali su se započeti radovi pa su "razlistala stabla" dobila svoje okvire – ramove, tako da konačno mogu biti obješena na zid, a simpatični vuneni pilići postali su veseli ukrasi za uskršnje blagdane.

Izložba 'razlistalih stabala'Izložba 'razlistalih stabala'Sve u svemu, teme su bile vedre, kao što je bilo i vrijeme koje je nastupalo. Kao i svakog puta, korisnice su na proteklim radionicama bile kreativne, maštovite te nadasve vrijedne i duhovite. I mada je svaki put dvosatno druženje protekle u trenu, iza svake radionice, kao i iza svake korisnice, ostalo je lijepo djelo, koje će većinom završiti na štandovima nadolazećih sajmova.

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeVuneni pilićiVuneni pilićiNapomena: U utorak, 13. III. 2018. godine, radionice nije bilo jer je u istom terminu i na istom mjestu održana redovna izvještajna sjednica "Oazine" Skupštine (vidjeti ovdje).

Pročitano 689 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok