MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 04. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (III/2018)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU trećem mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo od 9 do 12 korisnica, a održane su 5. III. (10 korisnica), 6. III. (11 korisnica), 26. III. (9 korisnica) i 27. III. (12 korisnica). Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na radionicama su se izrađivali privjesci za ključeve od sintetičkog filca u obliku sova. Korisnicama su najveći problem, naravno, bile igle, a ne loš vid ili loše naočale. Trebalo je, naime, uvući konac u iglu! Uz prisjećanje na nekadašnje dane, kad je vez bio moderan i kad su igle bile puno kvalitetnije, s većim ušicama – kroz smijeh i šalu – nastajali su unikatni privjesci za ključeve.

Privjesak za ključeve u obliku sovePrivjesak za ključeve u obliku sovePrivjesci od umjetnog filcaPrivjesci od umjetnog filca

Pročitano 781 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok