MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 03. 2018.

Redovna izvještajna sjednica "Oazine" Skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 13. III. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvu bile su dr. med. Miroslava Kralj, Jadranka Kuduz i Ljubica Buha. Sjednici je prisustvovao 21 od ukupno 30 članova.

Dnevni red sjednice bio je:

  1. Izbor radnog predsjedništva – predsjedavajućeg i dva člana, zapisničara, verifikacione komisije i dva ovjerovitelja zapisnika
  2. Narativni i financijski izvještaj o radu za 2017. godinu
  3. Usvajanje narativnog i financijskog izvještaja za 2017. godinu
  4. Donošenje odluke o raspodjeli rezultata poslovanja 2017. godine
  5. Razno.

Članstvo Mirovne grupe OazaČlanstvo Mirovne grupe OazaNakon izbora radnih tijela sjednice, direktorica "Oaze" Vesna Nedić upoznala je članstvo Skupštine s narativnim i financijskim izvještajem za 2017. godine, na koje članovi nisu imali nikakvih primjedbi i koji su jednoglasno usvojeni.

Potom je jednoglasno usvojena odluka o raspodjeli rezultata poslovanja 2017. godine.

Pod točkom razno direktorica je prisutne upoznala s odlukom Upravnog odbora da se iz evidencije članstva briše jedne članice koja se odselila iz Baranje i više ne može učestvovati u "Oazinim" aktivnostima. Zbog toga se broj članova "Oaze" smanjio na 29. Kako od strane prisutnih nije bilo dodatnih pitanja, sjednica je time zaključena.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok