MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 04. 01. 2018.

Izložba "Modne priče starih baranjskih fotografija"

Čije li su to bake?Čije li su to bake?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 4. I. 2018. godine, s početkom u 18 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine, Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru, a povodom novogodišnjih i božićnih praznika, i ove je godine priredilo veoma posjećeni prijem, praćen bogatim posnim domjenkom.

Istovremeno je Kolo srpskih sestara "Sveta Jelena Dečanska" organiziralo fotoizložbu pod naslovom "Modne priče starih baranjskih fotografija (omaž našim majkama)", na kojoj su bile izložene 42 stare fotografije (skenirane i uvećane), nastale od početka pa do pedesetih godina 20. stoljeća. Na fotografijama se moglo vidjeti kako su se u tom razdoblju oblačili Baranjci, uglavnom u svečanim prilikama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok