MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 03. 11. 2009.

Baranjski gimnazijalci na osječkom Odsjeku za anglistiku

Daroviti baranjski gimnazijalci
Pred Filozofskim fakultetom u Osijeku

U utorak, 3. XI. 2009. godine, grupa baranjskih gimnazijalaca bila je u posjetu Odsjeku za anglistiku Filozofskog fakulteta u Osijeku. Gimnazijalci iz te grupe od prvog do petog mjeseca ove godine pohađali su "Oazin" "Besplatni tečaj engleskog jezika za darovite baranjske gimnazijalce", koji je financirala Zagrebačka banka, a sada su, skupa sa studentima engleskog jezika, bili na jezičnim vježbama kod lektorice Vlatke Ivić, koja je i organizirala njihov boravak na fakultetu.

Grupu, kojoj su se priključile voditeljica "Oazinog" projekta Vesna Nedić i profesorica Gimnazije Beli Manastir Olgica Urošević, mentorica na projektu, čini su:
- učenici 2. razreda: Dalma Hatvalić, Vukašin Krcunović i Sara Marčeta te

Daroviti baranjski gimnazijalci
Nakon jezičnih vježbi ručak u piceriji

- učenici 3. razreda: Miloš Dimić, Dorotea Golubić, Martina Jakovljević, Nina Kovačević, Stevan Lazarević i Dino Šisl.

Gimnazijalci su se sustezali od sudjelovanja u vježbama jer su, kako su kasnije rekli, imali tremu i bojali se da će nešto pogrešno reći. Vježbe su ih, zapravo, iznenadile jer su slične njihovoj nastavi u gimnaziji. Nakon vježbi voditeljica projekta uručila je lektorici paket "Oazinih" promomaterijala i suvenira s kreativnih radionica, a gimnazijalci su se zaputili u piceriju "As" na ručak. Tu su prepričavali svoje utiske s vježbi i razgovarali o tome što će tko studirati. Poslije ručka prošetali su Osijekom, a oko 17 sati stigli su svojim kućama.

Gimnazijalci su se i ovaj put zahvalili Zagrebačkoj banci što im je omogućila besplatni tečaj engleskog jezika i putovanje u Osijek.

Pročitano 1863 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok