MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 16. 11. 2017.

"Oazini" volonteri u OŠ Kneževi Vinogradi

Dragana Nikolić, Nataša Nadoveza, Željko PetrovićDragana Nikolić, Nataša Nadoveza, Željko Petrović(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje-Igre i ovdje-Volonteri)

U četvrtak, 16. XI. 2017. godine, na Međunarodni dan tolerancije, u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi – kako smo već pisali ovdje – održane su igre za sve učenike te škole pod nazivom "Veliki uče male". Pomoć pri provođenju igara pružila su i tri "Oazina" volontera: Dragana Nikolić, Nataša Nadoveza i Željko Petrović. A posla je bilo dosta.

Dragana je nastojala fotoaparatom uhvatiti sve detalje onoga što se odvijalo u sportskoj dvorani (pripreme, postavljanje pomoćnih graničnika, takmičenje, žustro navijanje, proglašenje pobjednika, podjelu nagrada, osvježenje na kraju…).

A Nataša i Željko označavali su teren ljepljivom trakom, postavljali graničnike, pazili da sve ekipe uredno odrade svaku igru (bez varanja, naravno), a posebna dužnost bila im je demonstrirati svaku igru da bi je takmičari pravilno izveli. Nataši i Željku to je bio prvi put da volontiraju ne samo na nekoj od "Oazinih" aktivnosti, već i općenito. Nadamo se da će im igre "Veliki uče male" ostati u lijepom sjećanju te da će i dalje davati svoj volonterski doprinos lokalnoj zajednici.

Igre "Veliki uče male" bile su jedna od aktivnosti "Oazinog" projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok