MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 10. 2017.

Čitanje štićenicima Doma za starije i nemoćne

Saša Vučković, Valentina Markan, Ana Jeličić, Ljubomir JeličićSaša Vučković, Valentina Markan, Ana Jeličić, Ljubomir Jeličić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 18. X. 2017. godine, od 14 do 15 sati, u tjednu kad se obilježavaju Dani kruha, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U Domu su četiri "Oazina" dobro raspoložena volontera (Ljubomir Jeličić, Valentina Markan, Dubravka Simendić i Saša Vučković), pod vodstvom Ane Jeličić, nastojali domskim štićenicima, uz druženje i čitanje prikladnih pjesama, kratkih priča i šala, uljepšati jedno poslijepodne, što im je u potpunosti i uspjelo.

Naime, nakon čitanja – koje je pomno pratilo dvadesetak starijih osoba, uslijedio je veliki aplauz, prštale su riječi hvale i široki osmijesi. To ugodno druženje više generacija završilo je jednom zajedničkom pjesmom, kojom su ispraćeni volonteri, uz želju za što skorijim ponovnim viđenjem. Veseli pogledi i nasmijana lica ispunila su srca volontera, koji su se po tko zna koji puta uvjerili da je za sreću potrebno samo malo vremena i dobre volje.

Pročitano 855 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok