MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 20. 10. 2017.

Poziv na "Baranjsku už'nu" u Jagodnjaku

Rezanci sa siromRezanci sa siromUdruga žena "Sretne i spretne" iz Jagodnjaka organizira prezentaciju starih jela pod imenom "Baranjska už'na", koja će se održati u nedjelju, 29. X. 2017. godine, u Etnokući "Sanja" u jagodnjačkoj Ulici Branka Radičevića broj 66 s početkom u 13 sati. Uz kupovinu narukvice po cijeni od samo 30 kuna posjetitelji će moći uživati u svim delicijama koje su pripremile članice te udruge po receptima svojih baka.

U raznovrsnoj ponudi na baranjskom "astalu" bit će, između ostalog: granatmarš, sukanci, knedle sa šljivama, papula, pile na kratki saft, utrgano u pile, sarma, čobanac, svinjski vrat s kiselim kupusom, jagnjetina, razni prilozi.

Od kolača, bit će salenjaci, bačka i debela pita, kuglof, ruskavci, krofne, šape i još puno toga!! Ukoliko želite probati nešto od nabrojanoga, srdačno ste pozvani.PaprikašPaprikašSalan'ceSalan'cePogača i rakijaPogača i rakija

Pročitano 889 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok