MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 10. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (IX/2017)

Tabure od klasičnih sukanjaTabure od klasičnih sukanja"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević reciklira robu iz "Oazine" burze odjeće i obuće koju nitko neće te besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Torbe od hlača širokih nogavicaTorbe od hlača širokih nogavicaTokom devetog mjeseca 2017. godine Jelena je šivale torbe od hlača širokih nogavica koje nisu tražene od korisnika Burze te tabure od klasičnih sukanja koje su ostale nepodijeljene. Kad bude napravljen veći broj taburea, bit će to lijep poklon za škole i vrtiće.

Pročitano 487 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok