MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 19. 08. 2017.

Sajam rukotvorina i gastroponude na Festivalu Tarda

Sabina Rončević i Ana JeličićSabina Rončević i Ana JeličićU subotu, 19. VIII. 2017. godine, drugog dana Festivala Tarda, u sklopu raznovrsnih događanja u parku Dvorcu Esterházy, organiziran je i sajam rukotvorina i gastroponude. Među mnogobrojnim štandovima svoje mjesto imao je i "Oazin" štand, sa svojim prepoznatljivim rukotvorinama, koje su se ponosno šepurile na vrelom suncu.

A tom vrelom suncu teškom su mukom odolijevale prisutne članice "Oaze" Sabina Rončević i Ana Jeličić, kao i posjetitelji, koji su se masovnije pojavili u nešto kasnijim satima, kad je sunce jenjavalo. Ali zato vrelina nije smetala djeci, koja su trčkarala cijelim parkom i tako uveseljavala prisutne, kao ni "Frajlama", koje su svojim žestokim nastupom dnevnu vrelinu produžile do duboko u noć i tako doprinijele lijepom završetku toga dana.

Pročitano 738 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok