MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 18. 08. 2017.

Nove donacije "Oazinoj" burzi odjeće i obuće

Nove donacije 'Oazinoj' burziNove donacije 'Oazinoj' burziU četvrtak i petak, 17-18. VIII. 2017. godine, "Oazine" zaposlenice Stela Fabijan i Dragana Nikolić zaprimile su u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće u belomanastirskom Društvenom centru, na adresi J. Antala 3, nekoliko donacija od donatora koji su željeli ostati anonimni.

AutosjedalicaAutosjedalicaDječja kolicaDječja kolicaOdjeća i obuća za djecuOdjeća i obuća za djecuVećinu donirane robe čine odjeća, obuća i potrepštine za djecu, kao i mnoštvo igračaka te čak dječja kolica i autosjedalica. Među doniranom robom bilo je i nešto odjeće i obuće za odrasle.

Uime svojih korisnika "Oaza" zahvaljuje svim donatorima i ujedno poziva sve korisnike kojima su potrebne gore navedene stvari da posjete Burzu svakim radnim danom od 8 do 20 sati.

Pročitano 712 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok