MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 28. 07. 2017.

Gdje se nalazi Turistička zajednica Baranje?

Beli Manastir, Ulica Imre NagyaBeli Manastir, Ulica Imre NagyaOtkad je otvoren Etnološki centar baranjske baštine (18. V. 2016), Ured Turističke zajednice Baranje nalazi se u tom centru na adresi: Beli Manastir, Kralja Tomislava 70. Dotad je bio u zgradi zvanoj "Ljepotica" na adresi Imre Nagya 2, gdje se od studenog 2016. godine nalazi Lokalna akcijska grupa Baranja.

Ipak, turistička signalizacija u Ulici Imre Nagya i u Ulici kralja Tomislava i dalje pokazuje da je Turistička zajednica na staroj adresi, a tako piše npr. i na web-stranici Grada Belog Manastira i Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. Trebalo bi to – ispraviti, na primjer ovako!Ulica Kralja TomislavaUlica Kralja Tomislava

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok