MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 05. 2016.

Svečano otvorenje Etnološkog centra

'Proljetna baranjska rapsodija''Proljetna baranjska rapsodija'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Na poziv Grada Belog Manastira i Turističke zajednice Baranje, u srijedu, 18. V. 2016. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan prisustvovale su službenom otvorenju Etnološkog centra baranjske baštine. Tom prilikom uzvanicima su se prigodnim riječima obratili direktor Turističke zajednice Baranje Matej Perkušić, gradonačelnik Grada Belog Manastira Ivan Doboš i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić.

Svim osobama koje su Centru nešto donirale uručene su zahvalnice (među njima i Jeleni Opačić-Matijević), a potom je prikazan mali film o nastanku Etnološkog centra. Uslijedio je obilazak Centra te humanitarna aukcija fotografija Marija Romulića. Večer je završila izvedbom u prekrasnom paviljonu kompozicije posebno komponirane za tu prigodu pod naslovom "Proljetna baranjska rapsodija" i pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog. Na kraju je priređen domjenak uz baranjska vina i delicije, koji je upotpunilo to nezaboravno i za Baranju važno događanje.

Pročitano 1264 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok