MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 07. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VI/2017)

Savica Vujatović, Jadranka Kuduz, Ana Jeličić, Anica Frič, Jelisavka Brnjevarac, Magdalena Nikolić, Ljubica Buha, Donka DvornićSavica Vujatović, Jadranka Kuduz, Ana Jeličić, Anica Frič, Jelisavka Brnjevarac, Magdalena Nikolić, Ljubica Buha, Donka Dvornić(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U lipnju 2017. godine, po projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj mlade i socijalnu politiku, u "Oazi" su održane četiri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati pod vodstvom Ane Jeličić. Usprkos sparini i velikim vrućinama, radionicama je prisustvovao veći broj korisnica, koje su svoju umješnost iskazale oslikavajući pluto, drvo i papir, od kojih su nastajali jedinstveni podmetači, šarene kuhače i hvataljke te neobična stabla.

Kao i obično, gotovo svi radovi rađeni su u duplikatu: jedan primjerak sebi, a drugi "Oazi" za izložbe i sajmove. Radovi su rađeni s velikom ljubavlju, pažnjom i maštom, tako da se korisnicama teško odvojiti od njih, kao i većini stvaralaca. Pored rada, što uvijek i naglašavamo, korisnice se lijepo druže i zabave. Bit ovih okupljanja i jeste povezati ugodno s korisnim, uz priču i šale razmijeniti svakodnevne brige, kulinarske recepte te dobiti ili dati neki savjet za ugodniji i kvalitetniji život.

Pročitano 854 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok