MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 10. 2020.

"Oazine" kreativke koračale do zdravlja

Na mostu preko Crnog kanalaNa mostu preko Crnog kanala(Fotoalbum Ane Jeličić može se vidjeti ovdje)

U četvrtak, 29. X. 2020. godine, na poziv Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA" Osijek, "Oazine" kreativke uključile su se u akciju Udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu "Impress" Daruvar pod nazivom "Koracima do zdravlja". Naime, toga dana udruge uključene u tu akciju diljem Hrvatske organizirale su hodanje, odnosno šetnju, s ciljem promocije zdravog načina života, tjelesne aktivnosti te prevencije kardiovaskularnih i drugih bolesti.

Kao i uvijek, akciji su se rado priključile i "Oazine" kreativke: Anica, Klara, Mara, Marija, Mirjana, Sabina, Savica, Snežana, Stela, Terezija i Vida, a pod vodstvom "Oazine" volonterke Ane.

Okupljanje je bilo u 16 sati pred "Oazom", odakle se tzv. Crnim putem (uz željezničku prugu) krenulo do prigradskog naselja Šećerane i nastavilo šetnicom do belomanastirskog Trga slobode, gdje se dio ekipe raspršio kućama, a preostali dio okrijepio finim toplim čajem. Cijelim putem, uz preporučenu distancu i mjere opreza zbog epidemije koronavirusa, čuo se smijeh i veselo ćaskanje. Dobro raspoloženoj ekipi nisu smetali ni tamni oblaci, tmurno vrijeme i po koja kap kiše, čak štoviše većina je konstatirala da bismo takve akcije trebali imati i češće jer bismo – pored zdravlja i pozitivne poruke našim sugrađanima da se više kreću – bolje upoznali krajolik i ljepote svoje okoline.

Hvala svima koji su podržali akciju!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok