MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 03. 06. 2017.

"Oazine" dječje radionice (V/2017)

Izrada narukvica od plastičnih kolutićaIzrada narukvica od plastičnih kolutića(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petom mjesecu 2017. godine održane su četiri "Oazine" dječje kreativne radionice u sklopu projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Održavane su u zajedničkom prostoru Društvenog centra u uobičajenom terminu petkom od 18 do 20 sati, a vodila ih je Stela Fabijan.

Prva radionica (5. V. 2017) – petero učesnika: djeca su se na toj radionici po prvi put upoznala s tehnikom rada s bojama za staklo te su ocrtavali male staklene čašice.

Druga radionica (12. V. 2017) – sedmero učesnika: djeca su topila plastične slamčice nad malim svjećicama (pod nadzorom voditeljice), a potom su ih brzo stavljali u čaše s vodom i sjekli škaricama na male kolutiće; kad se kolutića nakupilo dovoljno, nizali su ih na gumeni konac te pravili narukvice.

Treća radionica (19. V. 2017) – četvero učesnika (većina djece otišla je na političke predizborne skupove na kojima je bilo muzike): djeca su na velikom papiru crtala jedno drugo (slično "Twisteru"), koristeći se običnim olovkama za ocrtavanje nogu i ruku te su crteže bojali običnim bojicama.

Četvrta radionica (26. V. 2017) – šestero učesnika: posljednji petak u mjesecu rezerviran je za održavanje partija, na kome su djeca imala pravo na svoj izbor glazbe; plesali su i zabavljali se te su počašćeni sladoledom, a nakon nekog vremena odlučili su i malo crtati.

Pročitano 811 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok