MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 06. 2017.

Nove donacije "Oazinoj" burzi odjeće i obuće

Kese s doniranom odjećom i obućomKese s doniranom odjećom i obućomIako je trogodišnji program "Pomoć ugroženim Belomanastircima" završio s posljednjim danom mjeseca svibnja 2017. godine, "Oazina" burza odjeće i obuće i dalje zaprima odjeću i obuću od donatora i poklanja je svojim korisnicima. Spomenuti program financiralo je Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U sklopu tog programa radile su "Oazina" burza odjeće i obuće, "Oazin" šnajderaj i "Oazina" praonica, a provodila se i socijalna usluga besplatna dostava toplih obroka. Osim s područja Grada Belog Manastira, po robu su dolazile i socijalno ugrožene osobe iz drugih baranjskih mjesta.

U petak, 2. VI. 2017. godine, Burza je zaprimila veću količinu donirane odjeće i obuće, među kojom je bilo i prijeko potrebne dječje odjeće. Te donacije Burzi su dobro došle jer su se njezini ormari već gotovo sasvim praznili pa su neki korisnici morali otići kući praznih ruku.

I ovim putem "Oaza" zahvaljuje donatorima, a korisnike poziva da i dalje posjećuju Burzu odjeće i obuće jer možda ima baš ono što njima treba.

Pročitano 764 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok