MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 06. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (V/2017)

Zimska garderoba koju nitko ne želiZimska garderoba koju nitko ne želi"Oazina" burza odjeće i obuće u petom mjesecu 2017. godine djelovala je u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Roba je od donatora preuzimana 11 puta, a korisnicima izdavana 28 puta.

Mjesec je bio specifičan po tome što su donatori donosili uglavnom zimsku odjeću i obuću pa je zbog toga bio i mali broj izdavanja robe u odnosu na prethodne mjesece. Uglavnom se izdavala odjeća za bebe i djecu te ponešto zimske odjeće, koju su korisnici uzeli za sljedeću zimsku sezonu.

Većina zimske odjeće i obuće slagana je u kutije te će biti uskladištena do jeseni. Pojedini komadi odjeće morali su biti otpisati jer korisnicima nisu bili potrebna i dugo su stajali. Od otpisane odjeće "Oazina" gerontokrojačica pravila je torbe, kratkehlače i taburee. Putem Facebooka upućena je molbu donatorima da doniraju ljetnu odjeću i obuću jer za takvom robom postoji velika potražnja.

Tokom mjeseca vodila se uobičajena administracija, a i dodatna s obzirom da je posljednjim danom mjeseca svibnja završio spomenuti trogodišnji program. Unatoč tome, Burza će nastaviti s radom jer za njenim uslugama postoji velika potreba.

Pročitano 625 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok