MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 05. 2017.

Rad "Oazine" projektne asistentice (IV/2017)

Dragana NikolićDragana Nikolić

Od 1. IV. 2017. godini u Mirovnoj grupi Oaza zaposlena je Dragana Nikolić iz Belog Manastira kao projektna asistentica na provođenju nekih "Oazinih" projekata i kao osoba mlađa od 30 godina. Po zanimanju je učiteljica, a to zvanje stekla je na Učiteljskom fakultetu u Osijeku. Prije nje na tom radnom mjestu radila je Sanela Stanojević, također iz Belog Manastira, koje je u međuvremenu našla posao u Zagrebu.

Na početku rada u "Oazi", Dragana se – kao dio projektnog tima za praćenje i provedbu projekata i koordinatorica volontera – posvetila upoznavanju s projektima i projektnom dokumentacijom. Objašnjene su joj pojedine aktivnosti i radionice za koje će biti zadužena.

  • Zajedno s "Oazinom" projekt-koordinatoricom i ostalim članovima tima, osmišljavala je i pripremala materijale za dječju radionicu, brinula o potpisnim listama i bila zadužena za pripremu osvježenja te fotografiranje.
  • Prikupljala je rezultate provedenih aktivnosti i napravila statističke tablice za medicinsku gimnastiku, druženja starijih osoba, besplatnu pravnu pomoć i rad gerontomajstora.
  • Pomagala je u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće (zaprimala, slagala, izdavala robu), ispunjavala potrebne obrasce i izrađivala tablice s popisom svih članaka iz medija vezanih za odrađene projektne aktivnosti. Sudjelovala je u aktivnostima na Trgu slobode u sklopu volonterske akcije "Za ljepši grad Beli Manastir", koja je dio "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti". Fotografirala je sve aktivnosti i pisano ih dokumentirala. Sudjelovala je u organizaciji druženja u Domu za starije i nemoćne osobe.
  • Vodila je brigu oko ostvarivanja rezultata projektnih aktivnosti, pratila provedbu projekata, arhivirala fotografije i dokumente, skenirala različite dokumente te ih pretvarala u pdf-format.
  • Obišla je Baranju s još jednom članicom projektnog tima te su osnovnim školama u Belom Manastiru, Dražu i Jagodnjaku te područnoj školi u Kneževu odnijele na poklon taburee od reciklažnih materijala povodom Uskrsa uokviru "Oazinog" projekta "Od starog pravimo novo – II".
  • Prikačila je naljepnice na jaja i košarice od reciklažnog materijala, kao i sudjelovala u podjeli istih na belomanastirskom Trgu slobode i u okolnim radnjama. Sve je to i fotografirala te napisala članak za web-stranicu.
  • Odrađivala je svakodnevni press clipping vezan za projektne aktivnosti, što uključuju skupljanje članaka, fotografija i videozapisa iz različitih medija, uključujući i "Oazinu", kao i druge web-stranice.
  • Sudjelovala je na prvoj LAG-ovoj radionici u sklopu građanske akcije "Zajedno do udobnije i bogatije ljetne pozornice", na kojoj je "Oaza" suradnik. Fotografirala je radionicu.
  • Odlazila je na Radio Bansku kosu po snimke radio-emisija te ih evidentirala. Pazila je na rad "Oazinog" internet-kluba i evidentirala korisnike.
  • Po internetu je tražila podatke za nove projekte zajedno s projekt-koordinatoricom.
Pročitano 740 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok