MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 04. 2017.

Uskršnji paketići za korisnike toplih obroka

Poklon-paketić za UskrsPoklon-paketić za UskrsU petak, 14. IV. 2017. godine, uoči Uskrsa, korisnicima besplatnih toplih obroka podijeljeni su poklon-paketići, koji su sadržavali jednu kutiju keksa, kavu, čestitku i korpicu s jajetom od reciklažnog materijala. Jaja i korpice izrađeni su na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama u sklopu projekta "Od starog pravimo novo – II".

Ta gesta obradovala je 31 korisnika besplatnih toplih obroka, sve starijih i nemoćnih osoba iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Iako je to već "Oazina" višegodišnja praksa da se za svaki blagdan i praznik spomenutim korisnicima prirede poklon-paketići, ipak su korisnici svaki put iznenađeni, ganuti i radosni što nisu zaboravljeni, kao što naše slike i pokazuju.

 

 

 

 

Pročitano 802 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok