MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 03. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Batina)

Izrada korpica od odbačene odjeće i jaja od starog papiraIzrada korpica od odbačene odjeće i jaja od starog papira(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 3. IV. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo – II", koji se financira namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo devet korisnica.

Kao što naziv radionice i govori, radilo se od starog nešto novo: korpice od stare, odbačene odjeće i jaja od starog papira, presvučena isto tako starim šarenim tkaninama i ukrašena ukrasnim trakama. Na početku radionice, s raspoloživim materijalom na stolu, korisnice su bile pomalo skeptične, no za kratko vrijeme i na njihovo veliko iznenađenje napravile su lijepe radove, koji će im ukrašavati uskršnji stol.

Nakon odrađenog zadatka, korisnicama je priušteno još i jedno malo iznenađenje, a to je izrada nakita od fimo-mase. Na taj način će za Uskrs, pored ukrasa za stol, imati i nešto za sebe, a istovremeno će ih taj nakit podsjećati na lijepo i ugodno druženje na kreativnim radionicama, kao i na voditeljicu Anu, koja je od njih na poklon dobila izvezeni milje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok