MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 03. 2017.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (II/2017)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU veljači 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra utorkom od 18 do 20 sati, održane su četiri likovno-kreativne radionice za žene pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Kao i prethodnih mjeseci, i u veljači posjećenost radionica bila je zadovoljavajuća, a korisnice zadovoljne i raspoložene za rad i druženje.

Izrađivali su se mali suveniri, nakit i čestitke, a počele su već i pripreme za uskršnje blagdane, koji nam se približavaju. Nakit i čestitke bili su namijenjeni kao pokloni pažnje "Oazinim" starijim korisnicama povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena. Nadamo se da će to darivanje, nazvano "žena ženi", izazvati međusobnu radost i zadovoljstvo, koje nam je prijeko potrebno.

Pročitano 608 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok