MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 19. 02. 2017.

Natječaj osječkog Učilišta Janus

Učilište JanusUčilište JanusOsječko Učilište Janus obavještavamo Baranjce o otvorenom natječaju za dodjeljivanje stipendija, odnosno za subvencioniranje edukacije u Učilištu Janus, za određene programe u ljetnom semestru školske godine 2016/2017.

Natječaj je otvoren od 15. II. 2017. do popunjavanja edukacijskih grupa.

Stipendije su oblik financijske pomoći koji se dodjeljuje pojedincima za potrebe njihovog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja. Dodjeljuju se na temelju sljedećih kriterija: prijašnjeg uspjeha u školovanju, socijalnog statusa, dužine boravka bez posla.

Učilište Janus želi dati svoj doprinos većem zapošljavanju u Osječko-baranjskoj županiji i regiji te omogućiti lakši pristupu edukacijama. U širem društvenom kontekstu, stipendije imaju važnu ulogu jer zahvaljujući njima pristup obrazovanju otvoren je i onima kojima bez dodatnih financijskih sredstava obrazovanje ne bi bilo dostupno.

Stipendija / subvencija olakšava upis na željeni program i omogućuje polazniku da se u potpunosti posvetite učenju.

Kako dobiti stipendiju?

Prijavu pošaljite zajedno s motivacijskim pismom (u kojem objašnjavate zašto ste baš Vi kao stvoreni za ovu edukaciju) te životopisom i obrazloženjem na e-mail: uciliste.janus@gmail.com.

Obrazovni programi koji se stipendiraju

Učilište Janus poziva Vas da se priključite svijetu obrazovanja i povećate svoje prilike u svijetu rada. Ukoliko ste se htjeli educirati, ali ste zbog nedostatka financijskih sredstava odustali, sad imate priliku osvojiti jednu od 50 stipendija.

Mogućnost stipendiranja / subvencioniranja odnosi se na sljedeće programe.

Osposobljavanja

  1. kuhar pomoćni
  2. pizza-majstor
  3. maser
  4. wellness-terapeut
  5. dadilja
  6. toplinski izolater u zgradarstvu

Prekvalifikacija

  1. prodavač

Prijava za subvenciju

Uz prijavu za stipendiju / subvenciju treba poslati:

  • - prijavu s navedenim programom za koji se traži subvencija
  • - kraće motivacijsko pismo
  • - životopis
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok