MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 02. 2017.

Druga likovno-kreativna radionica u Petlovcu

Upoznavanje s tehnikom obrade fimo-maseUpoznavanje s tehnikom obrade fimo-maseU petak, 17. II. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je druga (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 14 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Na drugoj radionici korisnice su upoznate s tehnikom obrade fimo-mase. Prvi im je zadatak bio da dobro izmijese fimo-masu kako bi mogle od nje oblikovati dijelove za nakit. A oblikovale su privjeske za ogrlicu, koji su se potom pekli 30 minuta u pećnici na temperaturi od 120 stupnjeva. Na sljedećoj radionici privjesci će se lakirati te od kože izrađivati drugi dio, na koji će se zakačiti privjesak.Petlovačke kreativkePetlovačke kreativke

Pročitano 896 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok