MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 18. 02. 2016.

Godišnja skupština "Alerge"

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvoU četvrtak, 18. II. 2016. godine, s početkom u 18 sati, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru održana je redovna izborna godišnja skupština belomanastirske Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga". Skupštinom je predsjedavala predsjednica dr. Mirjana Marjanović. Na skupštini je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, koja je članica "Alerginog" Nadzornog odbora.

Nakon što su usvojeni svi izvještaji o radu u 2015. godini, usvojeni su plan i program rada za tekuću, 2016. godinu, za koju su, slično kao i prethodnih godina, po mjesecima planirane brojne aktivnosti. Usvojeni su također prijedlozi plana i programa rada za 2017. godinu, kao i financijski plan za 2017. godinu.

Skupština je jednoglasno usvojila da sva rukovodeća tijela ostanu u istom sastavu kao i u prethodnom mandatu, tj. predsjednica će i dalje biti dr. Mirjana Marjanović, potpredsjednica Mirela Kotromanović, članice Upravnog odbora Gordana Čepčik, Ksenija Dimić, Ivana Ileš, Gordana Jakopec, Mirela Kotromanović, Sandra Kušenić, Mirjana Marjanović, Danijela Mihaljević i Ivana Petric, a članice Nadzornog odbora Ibojka Sičajmov, Anđa Glas i Vesna Nedić.

Članovi i članice 'Alerge'Članovi i članice 'Alerge'Na skupštini je bilo govora i o predstojećim "Alerginim" akcijama, koje će se provoditi u partnerstvu s "Oazom", a dio su projekta "Naučimo volontirati", kojega financirana Ministarstvo socijalne politike i mladih:

  • Javna tribina "Vrijednosti i prakse volontiranja te priznavanja kompetencija stečenih volontiranjem" (sredinom ožujka);
  • Volonterska akcija "Prevencijom do zdravijeg života" sa studentima osječkog Medicinskog fakultet (krajem ožujka ili u travnju);
  • Volonterska akcija "Počupajmo korov oko sebe – gušim se zbog njega" s članovima "Alerge" (u svibnju);
  • "Sajam udruga Baranje 2016." (u svibnju).

Predsjednica je zamolila sve članice i članove da se uključe u te volonterske akcije, a pogotovo u čišćenje korova na području Grada Belog Manastira. Posebno je istaknula sljedeće: "Ne paradiraj toga dana okolo, već čisti korov i upozoravaj građane da ga i sami čiste. Tog dana jedino naša djeca mogu paradirati jer su ona alergična".

Pročitano 1045 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok