MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 02. 2017.

Partnersko vijeće usvojilo Intervencijski plan

Sjednica Partnerskog vijeća u belomanastirskoj Maloj vijećniciSjednica Partnerskog vijeća u belomanastirskoj Maloj vijećniciU ponedjeljak, 13. II. 2017. godine, s početkom u 13 sati, u belomanastirskoj Maloj vijećnici održana je sjednica Partnerskog vijeća za provedbu "Intervencijskog plana (IP) pilot-područja Beli Manastir / Darda" u sklopu provedbe "Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima". Na radionici je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Nakon uvodnih riječi gradonačelnika Ivana Doboša, pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i stambeno-komunalne poslove Kornelija Pacanović Zvečevac, koja je voditeljica Jedinice za IP, podsjetila je prisutne da su svi u prošli petak dobili nacrt Intervencijskog plana da ga prouče i eventualno na sjednici daju svoje preporuke i prijedloge za dopune ili izmjene…

Kako su u nacrtu Intervencijskog plana obuhvaćene teme koje su od strateškog značaja za Grad Beli Manastir, odnosno Općinu Darda, i kako nije bilo ni primjedbi, a ni dopuna, Intervencijski plan je jednoglasno usvojen. Poslije toga intervencijski plan se šalje na prihvaćanje Gradskom vijeću Grada Belog Manastira i Općinskom vijeću Općine Darda, čije će sjednice biti 21. i 22. II. 2017. godine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok