MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 08. 02. 2017.

Druženje starijih kod bake Etelke

Bake Radojka i EtelkaBake Radojka i EtelkaU srijedu, 8. II. 2017. godine, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održano je druženje starijih osoba kod bake Etelke iz Belog Manastira. U posjet su joj došle njezina stara prijateljica Radojka i "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak.

Bake Etelka i Radojka poznaju se još iz mladosti, a baka Radojka je čak sa svojom sestrom, dok su gradile kuću, živjela kod bake Etelke u podstanarstvu. Baka Etelka, koja ima 92 godine i koja je zbog bolesti vezana za kuću i nigdje ne može ići, jako se obradovala posjetu.

Palo je sto poljubaca i suza radosnica što se ponovo vide. A tema za razgovor bilo je napretek: o obiteljima, bolestima i životu općenito. Ipak, jedna je tema dominirala, koja je fizioterapeutkinju Antoniju iznenadila i pomalo nasmijala. Većinu vremena bake su, naime, pričale o turskoj seriji "Sudbina", koja se trenutno prikazuje na televiziji. Obje bake su se prilično poistovjetile sa serijom, a izgleda i pomalo zaljubile u glavnog junaka jer je, kako kažu, veliki gospodin.

U takvoj atmosferi dva sata druženja brzo su proletjela. Na rastanku je ponovo bilo puno suza i poljubaca te izraza zahvalnosti fizioterapeutkinji Antoniji što ih je opet spojila. Nema ništa ljepše na svijetu nego učiniti nekoga sretnim, zaključila je Antonija nakon još jednog lijepog druženja.

Pročitano 910 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok