MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 02. 2017.

Nenadani sastanak u Hotelu Patria

Gordana Živković, Vesna Nedić, Veselinka Kastratović i Nina AndrakovićGordana Živković, Vesna Nedić, Veselinka Kastratović i Nina AndrakovićU petak, 10. II. 2017. godine, s početkom u 18:30 sati, u belomanastirskom Hotelu Patria na nenadanom sastanku našle su se članice osječke Udruge žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika "JA KA", osnovane 4. XI. 2016. godine: Veselinka Kastratović, Gordana Živković i Nina Andraković i "Oazina" aktivistica Vesna Nedić.

Kako to već biva u nevladinom sektoru, dovoljno je da se pokrene inicijativa za sastanak u bilo koje vrijeme i na bilo kom mjestu i aktivisti su – tu (petak popodne kad radni ljudi opušteno uživaju u početku vikenda!).

U ugodnoj atmosferi razgovaralo se o budućoj suradnji i o predstavljanju novoosnovane udruge u Belom Manastiru, a možda čak i u Društvenom centru (gdje "Oaza" ima sjedište).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok