MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 02. 2017.

Prva radionica u Osnovnoj školi Kneževi Vinogradi

Kombinirani odjel 3.k i 4.k Područne škole KaranacKombinirani odjel 3.k i 4.k Područne škole Karanac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 7. II. 2017. godine, u Područnoj školi Karanac Osnovne škole Kneževi Vinogradi, učiteljica Ildiko Farkaš održala je u kombiniranom odjelu 3.k i 4.k prvu radionicu (od četiri!) iz "Oazinog" projekta "Nenasilje je baš fora", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ovih dana prve radionice održat će se u još sedam odjela te osnovne škole i Područne škole Karanac.

Na radionici pod nazivom "Moje zvjezdice" učenici su razvijali pozitivnu sliku o sebi i svijest o vlastitim potrebama. Naučili su uočavati svoje pozitivne osobine, ali i pozitivne osobine drugih, te razvijati suradničke odnose u grupi i razvijati međusobno povjerenje i podršku. Učenicima se radionica svidjela, posebno kad su isticali svoje pozitivne osobine, pa su rado sudjelovali u svim aktivnostima.

Cilj projekta je, pored ostaloga, prevencijom nasilja među djecom usmjeriti učenike OŠ Kneževi Vinogradi na razvijanje multikulturalnosti, tolerancije i poštivanja ljudskih prava te na nenasilno rješavanje sukoba.

Pročitano 883 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok