MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 10. 02. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (I/2017)

Jelena Opačić-MatijevićJelena Opačić-Matijević"Oazin" šnajderaj djeluje kroz projekt "Pomoć ugroženim Belomanastircima". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Tokom prvog mjeseca 2017. godine bilo je malo popravaka garderobe za "Oazine" starije korisnike pa je gerontokrojačica svoj rad usmjerila prema "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, u koju stalno stižu manje i veće donacije odjevnih predmeta.

Pregledavala je pristiglu odjeću, krpila ono što je bilo poderano ili imalo manju grešku te dodala dugmad tamo gdje je to bilo potrebno. A garderobu koja se nije mogla popraviti ili kakvu danas nitko ne želi nositi odvajala je posebno. Od nje će šivati platnene torbe, koje će se poklanjati korisnicima Burze. Bar će imati u čemu odnijeti preuzetu garderobu.

Pročitano 893 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok